Kuidas jõulutulesid turvaliselt maja külge riputada?

Kui sa kaunistad jõuludeks oma maja esimest korda võib see esmalt tunduda hirmutav ettevõtmine. Kuid kui sammude kaupa asjale läheneda pole tegemist millegi keerulisega ja suudad jõulutuled majale paigutada kiiresti. Kogemuste omandamisel saad juba aimu, mis töötab ja mis mitte ning järgmistel aastatel läheb kõik juba kui lepase reega.

Pildista oma maja

Enne kui midagi muud teed, tee oma maja esisest tänavalt paar fotot. Oma kodu vaatamine naabrite või möödasõitvate inimeste vaatenurgast aitab sul oma plaani mõtestada ja võimaldab sul vaadata maja nende inimeste vaatenurgast, kes hiljem sinu kätetööd naudivad.

Mõtle oma majale tervikuna – ilmselgelt tahad katusejoonele mõned tuled panna, aga kuidas on lood veranda ja akende ümbrusega?

Mõõda

Kasuta mõõdulint, et hinnata selle ala laiust või kõrgust, kuhu soovid jõulutuled riputada. Ehkki see ei pea olema sentimeetri täpsusega mõõtmine, annab see sulle korraliku ettekujutuse sellest, kui palju jõulutulesid sul on vaja.

Veendu, et tuled on mõeldud kasutamiseks välitingimustes

Jõulutulesid ostes, soeta kindlasti need, mis on mõeldud kasutamiseks välistingimustes. See tagab, et nad peavad vastu mitmesugustele tingimustele, nagu vihm, lumi ja külm – sa ei soovi üles riputada hapraid siseruumide tulesid selleks, et need päeva või paari pärast juba kustunud oleksid.

Kasuta klambreid

Jõulutulede ülespanemise ja mahavõtmise hõlbustamiseks kasuta klambreid. Need on käepärased ja odavad ning mitte ainult ei säästa kaunistamise ajal aega, vaid aitavad ära hoida ka maja kahjustamist, kaotades vajaduse naelte või muude tavapäraste kinnitusdetailide järele.

Testi oma jõulutulesid enne nende üles riputamist

Säästad palju aega rääkimata võimalikust pettumusest, testides iga valgustit enne selle oma majale riputamist. Lisaks tee igale tulede komplektile. kiire ülevaatus, hoides silma peal katkistel või puuduvatel pirnidel, mis võivad põhjustada probleeme, isegi kui tuled töötavad.

Lülita tuled sisse

Ühenda jõulutulede ahela viimane ots välistingimustes kasutatava pikendusjuhtmega. Seejärel ühenda pikendusjuhe välistingimustes kasutamiseks mõeldud pistikupessa, mis aitab vältida niiskusest tingitud lühise tekkimist.

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga